Bad Credit brugt bil lån-3 tips til at få en auto lån med dårlig kredit

At få en brugt bil lån med dårlig kredit er så let som at få godkendt til et lån med god kredit. Fordi billån https://vipbanks.se/ er baseret på sikkerhedsstillelse, mange auto lån långivere godkende lån til personer med dårlig kredit.

Der er fordele og ulemper ved at opnå finansiering med dårlig kredit. En primær ulempe er højere rentesatser. Men der er måder at undgå at betale mere for en brugt køretøj finansiering. Her er et par tips til at hjælpe dig med at få godkendt.

Overvej at bruge en co-låntager

At få godkendt til en auto lån med dårlig kredit eller ingen kredit historie er ikke svært. I virkeligheden, auto lån selskaber regelmæssigt tilbyde finansiering til personer med lav kredit score. Udlånsrenten er primært baseret på kredit score. Naturligvis, dem med fremragende kredit kvalificere sig til meget lave priser. På den anden side, hvis du for nylig indgav konkurs, har en tidligere tilbagetagelse, eller dårlig kredit, lave satser ville være et mirakel.

Heldigvis er der en nem måde at opnå en lav sats auto finansiering med dårlig kredit. Dette indebærer at ansøge om auto lån med en medunderskriver eller co-låntager. Co-låntagere er til gavn for flere grunde. For at kvalificere sig som en co-låntager, skal den valgte person have en stærk kredit historie. Fordi de bliver ansvarlige for billånet, hvis den primære låntager er ude af stand til at foretage betalinger, ved hjælp af en co-låntager vil hjælpe købere erhverve en lavere sats.

Ansøg om auto-lånet med en udbetaling

En anden tilgang til at opnå en lavere sats på et auto lån indebærer anvendelse med en udbetaling. Betalingsbeløbene er forskellige. En god udbetaling generelt består af 10%. Stadig, personer med ekstreme kredit problemer kan være i stand til at opnå en lav sats. I dette tilfælde vil en udbetaling sænke det finansierede beløb, hvilket kunne skabe en mere overkommelig månedlig betaling.

Gradvist forbedre Credit Score

Selv om kredit scores ikke vil forbedre natten over, små ting kan tilføje et par punkter. For eksempel, at betale regninger til tiden vil øge din kredit score hver måned. Endvidere, betale ned kreditkort vil også tilføje et par punkter. Afregning af forfaldne og inkasso konti er en anden måde, hvorpå du hurtigt kan føje point til din kredit score. Hvis man overvejer at finansiere en brugt bil med dårlig kredit, forsøge de tidligere forslag. Dette kunne gøre forskellen i at erhverve en auto sats på 12 procent og 9 procent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.