Beslutte om der skal refinansiere et realkreditlån

Hvis du overvejer at refinansiere dit realkreditlån eller ej, kan du finde, at den beslutning, som du foretager vil påvirke din finanser i årene fremover. Refinansiering kan være et effektivt redskab til at spare penge og modtage bedre rentesatser og lånebetingelser, men hvis du indgå en refinansiere lån uden at tage sig tid til at overveje de muligheder og potentielle forgreninger, kan du ende op tilbragt mere på refinansiere end du ville have på den oprindelige realkreditlån.

For at hjælpe dig med at gøre denne vigtige beslutning finder du nedenfor en liste over flere faktorer, der bør overvejes før du foretager dit endelige valg.

Oplysningerne vil forhåbentlig hjælpe dig med at gøre den beslutning, der er rigtige for dig og din aktuelle situation.

Afdrag på realkreditlån og egenkapital

Den første ting, du bør tage i betragtning, når tænker på refinansiering et lån er det beløb, som du hidtil har betalt mod dit oprindelige realkreditlån. Enhver potentiel refinansiere långiver vil se på, hvor længe du har været at afdrag på realkreditlån, og hvor meget equity du har formået at opbygge i dit hjem.

Da du vil låne beløbet er tilbage på den oprindelige realkreditlån og igen ved hjælp af dit hjem som sikkerhed, jo mere af din oprindelige gæld du har formået at tilbagebetale derefter den mere sandsynligt du at modtage et godt tilbud til en refinansiere lån… som en generel regel, bør du har allerede gjort betalinger for mindst én eller to år. Nogle tilfælde kan komme langs hvor det er alt for godt af en aftale om at passere op, selvfølgelig.

Evaluering af markedet

Når du har taget sig tid til at overveje, hvorvidt du har lavet nok betalinger på din oprindelige realkreditlån til at refinansiere, bør du begynde at kigge på lånemarkedet at afgøre, hvorvidt det ville være værd at få et nyt lån. Lån markedet og renter kan er faldet siden din oprindelige realkreditlån… men de kan have øget i stedet, afhængigt af hvordan økonomien har gjort i tid, da du modtog dit første realkreditlån. Undersøge udlånsrenter og markedet som helhed til at undgå at anvende for et refinansiere lån kun til at ende op med en højere rente end den, du oprindeligt havde.

Bestemmelse af potentielle besparelser

Når du har gjort nogle af dine indledende forskning, det er tid til at afgøre, hvor meget du kan stå til at spare ved refinansiering. Brug enten en renters rente formel eller en online pant betaling regnemaskine, bestemme, hvad den månedlige betaling ville sandsynligvis være på aktuelle rentesatser for det beløb, du har brug for at låne. Du leder efter en betydelige besparelser fra din nuværende betalinger, da det sandsynligvis ikke ville være værd ulejlighed og de ekstra gebyrer, der kan være involveret blot gemme en lille smule fra hvad du i øjeblikket har til at betale.

Hvis det ser ud, som du måske kunne spare en hel del ved refinansiering i det nuværende marked, men er så det tid at begynde at lede efter en långiver for at drage fordel af situationen.

At finde en refinansiere långiver

Det er vigtigt at huske, at der findes en række forskellige långivere, og at hver er tilbøjelige til at tilbyde dig en anden rentesats. Tage sig tid til at shoppe rundt i forskellige banker, realkreditinstitutter og online långivere, anmoder om citater og sammenligne lån tilbyder på samme måde, du ville ethvert lån.

Find det lån, der tjener dig bedst, således at du kan få mest ud af oplevelsen refinansiering.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.