Flytte og lever på vandet: lystbådehavne i York, Surry eller Isle of Wight amter

I Virginia deler Isle of Wight, York og Surry amter alle nogle unikke karakteristika. Hver enkelt af disse amter repræsenterer et andet stykke af tidlig amerikanske historie og fortsætter med at vokse som en del af vores nation’s fremtid. De deler også indflydelse af James River, York River og et enormt system af vandløb og bifloder forbundet med disse vandområder. Bor på vandet er et aspekt af denne region, der trækker tusindvis af potentielle husejere hvert år. Nedenfor finder du en liste over ressourcer for potentielle og nuværende boligejere interesseret i marinaer, anløbsbroer og andre aktiviteter i nogle af de smukkeste områder i kystnære Virginia.
Isle of Wight County
Smithfield Station Marina
Smithfield Station ligger på floden hedenske og tilbyder bedst i marina lever og ferie. Denne marina, med 60 underkjoler, kan rumme både op til 70 fod lang og har flydende docks. Strøm, vand og varme brusebade er tilgængelige fra din båd og VHF-radio er overvåget på kanal 16. Smithfield Station omfatter den smukke havnefront Inn komplet med fyrtårnet suites og en fuld service restaurant. Smithfield Station fremmer Fællesskabets ånd ved at invitere lokale beboere og besøgende til at slentre boardwalk, svømme i poolen eller picnic under pavillonen. Alle er inviteret til årlige aktiviteter såsom kunst show, fyrværkeri, Halloween fest eller fiskeri turnering.
Gatling Pointe Marina
En anden marina ligger langs floden hedenske i Smithfield er Gatling Pointe Marina. Gatling Pointe er ens i størrelse til Smithfield Station med 68 underkjoler. Vand og el, som er tilgængelige for alle både.
Boat ramper
For dem interesseret i at blot få deres båd i vandet er der talrige båd ramper i regionen Isle of Wight. En er Joyner’s Bridge båd rampe på Joyner’s Bridge Road, som giver adgang til Blackwater River. Tyler’s Beach båd rampe giver mulighed for sejlere til at få adgang til floden James på Tyler’s Beach Road i Rushmere. Jones Creek båd rampe i Carrollton på grænsen vognbane har faciliteter til rådighed til båd entusiaster. Det giver adgang til 2 ramper, en fiskemole, bad og toilet, parkering, et opmarchområde og et slips-ned område. Fiskeri er rigeligt på James River-systemet. Du kan finde smallmouth og largemouth bas, Karpe, stripers, crappies og meget mere. Der kræves altid en Virginia fisketegn.
Surry County
Hog Island Wildlife forvaltningsområde
Denne smukke wildlife region er delvist ligger i Surry County og på Isle of Wight County. Det består af flade, åbne land brydes af fyrreskove, tidevandsenergi moser og kontrolleret damme. Båd rampen kan findes på Lawnes Creek. Mange lokale husejere og besøgende kommer her for at fange en visning af en række vadefugle og endda eagles. Du kan også fisk til havkat, og bas eller jagt vandfugle og hjorte. Der er også smukke stier at vandre langs.
Gray’s Creek Marina
Tag en gratis færgetur over floden James og find Gray’s Creek Marina tilbyder 26 underkjoler og en båd rampe. Brændstof, vand og El er tilgængelige for alle både og afslappet spisning og spektakulære havudsigt kan nydes på stenet bund Grill.
York County
Poquoson Marina
Beliggende på hvide hus Cove Poquoson Marina tilbyder 156 båd underkjoler, 74 som er dækket. De også provide100 tør opbevaring boder, anløbsbroer, digitale kabel, high speed Internet, en pumpe station, betalingstelefoner og toiletter. Du kan også nyde marinaen restaurant, bubbas skib galleri.
Vemmelev Creek Marina
Øst for Yorktown finder du Vemmelev Creek fuld-service marina tilbyder 90 underkjoler, 7 som er dækket. Vemmelev Creek tilbyder fuld boat reparation tjenester og har fast docks, en pumpe station, tør opbevaring til lang sigt eller i dårligt vejr, toiletter, telefon og adgang til VHF kanaler. Parkering er tilgængelig sammen med en komfortabel picnicområde hele familien kan nyde. Fiskeri og sejlads er populære aktiviteter på Vemmelev Creek.
Tør Marina
I nærheden af Yorktown giver tør Marina deepwater adgang til Independence Creek. På tør Marina tilbyder personalet certificeret reparation af MerCruiser, kviksølv og Volvo Penta. Tør Marina er også en officiel Volvo Penta forhandler. Der er 50 underkjoler tilgængelig her, med en bred vifte af faciliteter, herunder adgang til VHF kanaler, flydende og faste docks, toiletter, brusere, US mail tjenester og brændstof tilgængelighed. Marina butikken sælger også agn, grej, spiritus, båd dele og forsyninger.
Owens Marina
Denne enkle båd rampe område er beliggende nær en casual dining restaurant og tankstation hvor bådejere kan købe basale forsyninger.
Relaterede artikler og yderligere information om flytning og Tidewater område kan du besøge www.voncannonrealestate.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.