Investering Online har sin belønninger: Finde ud af hvordan du kan drage fordel af dem.

Edb-investering. Online investering. Har du taget det næste skridt endnu? Disse dage blandt kyndige investorer, er online-investeringer ressourcer synonymt med mulighed for.
De kapaciteter, som vi i øjeblikket har på vores fingerspidser blev utilgængelig blot ti år siden. Den hastighed, hvormed du kan investere med en online børsmægler, sammen med lethed af brug (du kan handle i dit undertøj), gør traditionelle lokale mæglere synes forældede.
Flere og flere mennesker tager til “aktiv investering” i stedet for bare stikker penge i investeringsforeninger anbefalet af deres rådgivere. Dette betyder atypiske investorer nu tager aktive roller i deres porteføljer og ser større afkast, hvis de ved hvad de gør.
For at blive en aktiv investor, skal du vide, hvad du gør. Det er dine penge, vi taler om her. Ting er, når du ved, at der er måder at net op til 18% + afkast på investeringer, der er næppe mere risikabelt end hvad de fleste mennesker mener sikkert i dag (gensidige fonde, diversificering), kan du næppe leve med dig selv ved at efterlade dine penge i en “sikker” 4% fond.
Jeg arbejder med folk til at ændre deres forestillinger om hvad der er muligt med investering i dag. Værktøjerne til rådighed online for investorer er simpelthen utrolig, når du tænker på det faktum, at investere nyheder og de nyeste trends skulle vente med at nå dig, indtil de blev trykt og fløjet til uanset hvilken del af landet du bor i.
Nu du kan spore og handel og få dine nyheder minut med online-investeringer ressourcer, er hvoraf mange gratis at bruge. Det omdanner tidligere passive erhvervsdrivende til aktive erhvervsdrivende natten over.
Der er risici selv, og de alle har at gøre med uddannelse. Manglende erfaring kan få dig ind i en hel masse problemer, at sætte dine penge og pension i fare.
Men en relativt lille smule af uddannelse kan tage dig steder, du aldrig troede muligt økonomisk.
Så hvis du er klar til at åbne dørene og komme ud af 2-4% dødvandet du har brug for to ting:
1) uddannelse til at blive et godt aktiv investor
2) de rigtige værktøjer til at gøre dit job nemt og sjovt, med så lidt som 2 timer pr. uge investering
Jeg har sat sammen en gratis ressource for folk, der ønsker at lære mere om værktøjerne online investorer. vil få dig i gang.
Men du vil også brug for uddannelse til at beskytte dig mod de fejl, som en masse første gang aktive investorer gør. Og for at uddannelse, kan du tjekke min bog med titlen “Videnskabelige rigdom strategier.”
Jeg garanterer, at når du går i gang med aktiv investering og du begynder at se afkast over 10%, vil du få hooked ligesom så mange andre, der er blevet aktivt handlende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.