Købe en virksomhed – 10 vigtige punkter du behøver at vide

80% af alle forretnings-købere ender aldrig købe en virksomhed! Mange faktorer bidrager til denne statistik, men ved at følge nedenstående punkter, du skal være succesfuld i at finde og købe en virksomhed, der interesserer dig og fuldføre transaktionen!
Ved typer/størrelser/steder for forretninger du ønsker at købe
Før du begynder at kald/kontakte business mæglere, Sørg ejer/sælgere og agenter for du ved, hvilke typer, størrelser og placeringer for forretninger du ønsker for at købe. Sørg for at du bogfører en anmodning ved at kalde www.USABizMart kundesupport personalet – dette er en fantastisk måde at få ordet hurtigt og effektivt til alle parter om salg af virksomheder. Hvis du synes usikker om dine søgekriterier, vil mæglere og agenter ikke bruge en masse tid med dig. Der er mange flere købere end sælgere på markedet og mæglere/agenter og ejer/sælgere gerne arbejde med købere, der er seriøse, motiveret, og ved hvad de leder efter. Er tilgængelige og send/fax/e-mail til potentielle sælgere og mæglere/agenter en erhvervelse kriterier ark at går over din aktuelle søgekriterier – det betaler sig og viser du er seriøs!
Vide, hvor mange penge du er villig til at sætte ned
Når du køber en virksomhed skal du vide, hvor mange penge du er villig til at bruge på en udbetaling for en virksomhed. Det meste af tiden vil du lægge ned 30-100% til købe en virksomhed. Afhængigt af mængden af penge bestemmer din villig til at sætte ned størrelsen af business du er købedygtig hjemtage. Også kende på forhånd hvis du ville være villig til at løfte sikkerheden i fast ejendom du egen for en note sælgeren kan tage tilbage i handlen – dette vil spare dig en masse tid i søgeprocessen og i forhandlingerne.
Vide hvor ned betaling/Køb pengene skal komme fra
Penge til en udbetaling eller køb kan komme fra mange forskellige kilder. De er: kontanter på hånden i besparelser, trække egenkapital ud af dit hjem, din pensionskasser, SBA lån, sælger finansiering/note. At vide hvor og hvad du er villig til at gøre forhånd vil spare dig for en masse tid i søgeprocessen. Du vil helt sikkert få pre-approved/reviewed SBA lån og andre finansieringsmuligheder inden du skrive eventuelle bud – du skal vide, hvad din finansieringsmuligheder er tidligt i processen med at købe!
Få Pre kvalificeret/gennemgik til finansiering-udnytte at købe
Kom Pre-Qualified/gennemgået for finansiering af långivere er meget vigtigt, da mange virksomheder ønsker alle kontanter for deres virksomhed. Med finansiering du kun nødt til at sætte ned 20-30% og du kan få finansiering til resten af køb. Du skal indsende personlige finansielle oplysninger og et arbejde/management CV. I de fleste tilfælde afhængig af størrelse og type virksomheder du søger for at købe kan de fortælle dig, hvis du vil kunne få et lån til at finansiere en business køb. For mere business Køb finansiering tips og info gå til: www.bizbuyfinancing.com
Holde de forhandle & kommunikation går fremad!
Husk – tiden dræber tilbud. Sørg for, når du forhandler kontrakt, fordeling af købesummen, nye eller omstrukturerede forpagtning mv. altid bevæge sig fremad. Lad ikke nogen situationen, sidde for længe – det vil mest sandsynligt dræbe handlen!
Fortrolighedsaftaler er vigtige
For at få vist eller få detaljerede oplysninger om alle virksomheder til salg vil du sandsynligvis nødt til at underskrive en fortrolighedsaftale. Respektere denne del af processen og hemmeligholde salg af alle virksomheder. Der er også juridiske konsekvenser, hvis det er spores tilbage til dig, at du var den ene, der lækkede ordet, at forretningen var til salg!
Har din professionelle linet op, før du underskriver en kontrakt
Du vil udnytte mange fagfolk for at købe en virksomhed. Sørg for at du har en CPA eller Due Diligence konsulent til at hjælpe dig til at se på økonomistyring og papirarbejde virksomhed for at sikre det er i orden. Du vil også eventuelle behov for finansiering (et lån til køb), spærrede tjenester, en advokat til at gennemgå kontrakter og eventuelle andre tjenester kan hjælpe dig med køb af din virksomhed.
Gøre et tilbud, hvis du kan lide en forretning! – Få processen i gang!
Et flertal af forretnings-købere er alt for tilbageholdende, når de køber en forretning og ikke villig til at “trykke på aftrækkeren” og underskriver en købsaftale at starte processen med at købe en virksomhed. Mange seriøse købere gå glip af et godt tilbud, fordi de er for analytisk eller eftertænksom om udarbejdelse af et tilbud. Skrive op et tilbud også normalt låser”ud” andre potentielle købere (din konkurrence) for en periode af tid så du kan tage et kig på vigtige forretningsposter og info. Efter at have underskrevet købsaftalen bliver en Due Diligence perioden med uforudsete udgifter, som skal være opfyldt, før handlen er lukket. Hvis de uforudsete udgifter ikke opfyldes eller bøger og optegnelser er ikke nøjagtigt som repræsenteret dem i de fleste tilfælde stand gennemgås til at trække sig ud af den deal og gå søger andre virksomheder – skal du sørge for alle kontrakter/aftaler af en advokat inden underskrivelsen.
Få underskrevet købsaftalen i depotet
Få underskrevet købsaftalen i depotet umiddelbart (der er en liste af fremragende spærrede virksomheder på www.USABizMart.com) og Log off eventuelle uforudsete udgifter som de er fjernet – Husk tid dræber tilbud. Kontroller, at du gå gennem tildeling af købsprisen i begyndelsen af escrow processen ikke i slutningen, der sker for det meste af tiden. Ved at komme ind i spærret tager proces normalt aftalen ud af spil og utilgængeligt for andre potentielle købere.
Holde Escrow bevæger sig fremad på alle tidspunkter!
På gode virksomheder til salg vil der sandsynligvis være flere tilbud at købe business – selv når det går ind i depotet bliver der potentielle købere, der ønsker at “få i linje i tilfælde tingene mose ned”. Du vil være sikker på, du flytter processen, så du ikke er opfattes som at få sekunder tanker om at købe forretningen! Åben kommunikation, indstilling af forventninger og at holde tingene på tidsplan får tilbud til lukke uden problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.