Oplysninger om skat for små virksomheder

(ARA) – IRS udgiver en masse oplysninger om skat til at hjælpe små virksomhedsejere og der er mange måder at få det. Du kan altid besøge IRS kontor at afhente kopier af IRS former og publikationer, selv om IRS fortsætter med at gøre det lettere for dig at få disse materialer uden at forlade dit kontor eller måske endda dit hjem.
IRS vil sende dig former og publikationer gratis når du kalder dem på 1-800-829-3676 med din anmodning. Normalt, vil du modtage materialer indenfor 10 dage, selv om der er en anden måde at få skat materialer lige bortrejst.
Hvis du har adgang til en personlig computer, kan du gennemse og downloade IRS former og publikationer fra IRS-webstedet på www.irs.gov.You også kan få interaktiv hjælp med din skat, mens du er på linje. De seneste oplysninger om business-relaterede skattemæssige emner, klik på afsnittet “Skat Info for Business”. Du finder links til andre internetsteder, der kan være nyttige for din type virksomhed.
Skat Fax er en anden måde at få business eller individuelle skatteformularer og instruktioner straks. Ringe 1-703-368-9694 fra en faxmaskine og følg stemmemeddelelser at få et indeks af IRS skatteformularer faxet til dig. Fra dette indeks faxede nøglen i katalog nummeret på den formular, du vil tilbage til dig.
Nogle IRS publikationer, som små virksomheder kan finde nyttigt omfatte IRS offentliggørelse 334, skat Guide for småvirksomheder, og publikationen 910, Guide til gratis skat tjenester. Publikation 910 giver en oversigt og kort beskrivelse af 100 IRS skat publikationer, herunder publikationer rettet mod specifikke målgrupper såsom offentliggørelse 225, landmandens skat Guide, og publikationen 595, skat fremhæver for erhvervsfiskere.
IRS offentliggørelse 1518, år 2001 skat kalender for småvirksomheder, er en vægkalender designet til minde om virksomheder af centrale due datoer for skatteformularer og betalinger. Det indeholder også oplysninger om generelle forretningsmæssige skatter, elektronisk arkivering optioner, starter en lille virksomhed, firmaudgifter, registrering, pensionering planlægning, og erhvervslivet publikationer og former.
Dine skattemæssige spørgsmål ofte kan besvares ved at læse skat publikationer og beslægtede former, men hvis du har brug for flere oplysninger, kan du kalde IRS, 24 timer om dagen, 7 dage om ugen indtil den 16 April på 1-800-829-1040.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.