Så nemt er det at finde dygtige fagpersoner nær dig

Måske kender du situationen. Måske har du endda selv befundet dig i den talrige gange. Du har brug for hjælp af en fagperson, men arbejdet med at finde frem til den helt rigtige person til at udføre opgaven er både tidskrævende og besværligt. Men der er hjælp at hente. En ny platform er nemlig skabt til at gøre det nemmere for dig som forbruger at finde kompetente fagfolk inden for alle fag i dit nærområde. Læs mere her.

Om Ekpertoversigt.dk

Ekspertoversigt.dk er kort sagt et netværk af fagpersoner inden for en lang række af forskellige fag – faktisk kan siden bryste sig af at være et af de største danske netværker af sin slags. Hjemmesiden fungerer ved, at fagpersoner opretter en profil på siden. På profilen angiver de lidt om deres virke og arbejde samt forskellige kontaktoplysninger og lokalitet. Fagpersonerne kan både være forskellige typer af håndværkere, fagpersoner inden for service fagene og inden for de liberale erhverv.

Som bruger af siden, kan du gøre brug af sidens søgefunktion, hvor du på forskellige måder kan søge efter fagpersoner. Du kan enten søge på den opgave, du ønsker at få udført og finde relevante fagpersoner, men du kan også søge på en branche eller et bestemt firma. Sidens lokalitetsfunktion gør det nemt at finde fagpersoner i dit nærområde, hvilket i mange henseender kan være en stor fordel. Læs her, hvis du vil vide mere og siden.

Eksempel

Som sagt kan du på hjemmesiden finde de fleste typer af fagfolk inden for en lang række af fagområder. Søger du eksempelvis vvsfirmaer i Horsens, kan du finde det ved hjælp af søgefunktionen. En VVS’er er en håndværker specialiseret i at arbejde med vand, varme, afløb, ventilation og lignende. Skal du eksempelvis have foretaget et stykke arbejde på dit badeværelse eller dit toilet, vil en VVS’er derfor meget ofte være den rigtige fagperson at kontakte. Er du i tvivl, kan du også bruge Ekspertoversigt.dk til at finde ud af, hvilken type af fagperson, der kan hjælpe dig med den givne opgave, du ønsker at få udført.