Tilslut en lydbog, lyt til din yndlingsbog

Selvom det ikke er en forretningslydbog, er sandheden, at opstartslivet ofte kan føles sådan. Almindelige hovedtelefoner kan være voluminøse og ubehagelige at ligge på, men søvnhovedtelefoner er lavet med en minimal, knap-der-føler, at lader dig glide ud for at sove, mens iført dem komfortabelt hele natten. Holde dine hænder og øjne fri til at komme videre med andre opgaver, de er den perfekte akkompagnement til pendler, husarbejde, gratis lydbog (gratislydboeger.dk) motion eller endda drivende ud til at sove. Tilmeld dig Audible og få to lydbøger gratis! Peter Thiel klart ved en ting eller to om nystartede. Denne bog er egenhændigt ansvarlig for nok den mest iværksætterkarriere og nystartede nogensinde.

Jeg tror, at denne bog er vigtig, fordi den berører nogle af de centrale sandheder, som alle arbejdende fagfolk skal være godt opmærksomme på – vigtigheden af at være en uundværlig og give værdi på et niveau, der gør dig uerstattelig på grund af de unikke kvaliteter, som kun du kan bringe til bordet. Med lydbøger kan du få alle fordelene ved at læse, mens du bruger tid på at pendle, træne eller håndtere dine andre daglige aktiviteter. Det er dejligt at lytte til en motiverende eller selvstændig forbedring, mens du træner; dette vil være meget opmuntrende at fuldføre arbejdet ud og tage sig af dit helbred. Hvis du opdager dig selv at holde hvem top notch “mig”-øjeblik midt i en masse lektier eller måske fast ejendom bevæger sig eller måske endda oplysninger, både det er det bedste, så du kan absolut tjekke håndholdt med hver af dine vellidt hobby at engagere sig i.

Familiedynamik, søsterskab og opvækst er temaerne i de underholdende bøger i serien.

Med en gennemsnitlig vurdering på 4.8 ud af 5 har uret modtaget rave anmeldelser fra shoppere, der synes, det var værd at investeringen. Og PDF-filer og ePub format bøger kan fungere godt med iPod touch iBooks helt. Familiedynamik, søsterskab og opvækst er temaerne i de underholdende bøger i serien. Den prisbelønnede roman fra Sally Rooney, Normal People er blevet tilpasset til et hit tv-serie for BBC Three. Selvom meget få mennesker praktiserer det som en hobby, er skrivning en af de mest terapeutiske og stimulerende aktiviteter, du kan vedtage i 2021. Ifølge Harvard Health Publishing er skrivning en perfekt måde at overvinde en stressende livserfaring eller blot afbalancere dine følelser og overvinde visse sundhedsmæssige forhold, såsom højt blodtryk, stress og angst. For ikke at nævne, nogle lydbøger er alt for lang (sandsynligvis fordi den oprindelige bog er lang).

Denne bog har masser af data og strategier til at støtte din mission, fra bevidst tænkning til opbygning af dit team, succeskortlægning og meget mere. Troldmanden fra Oz af L. Frank Baum fortalt af Anne Hathaway (Audible|iTunes) eller The Complete Oz Collection fortalt af Eric Vincent (Audible|iTunes) Hvis du vil have en mere kunstnerisk fortælling om den første (og mest berømte) bog, elskede vi Anne Hathaways præstation. Hvis du ikke har, kan du vide, hvorfor du er nødt til at lytte til hans ord. Men hvis du som mange travle iværksættere ikke har tid til at læse, kan du næsten helt sikkert finde tid til at lytte. Tjek Gary’s tilgang til ekstrem tid forvaltning, og hvordan det både kan forenkle dit liv og hjælpe dig med at få mere gennemført.

Lær af dem, der er blevet ofre, og hvordan du holder din i skak, så du ikke sabotere dig selv. Jeg har faktisk fornøjelsen af at interviewe nogle af de mest succesfulde iværksættere på DealMakers Podcast. Ledere læser. Succesfulde iværksættere læse. Med iPod touch kan du nemt gemme masser af musik og film og afspille dem, uanset hvor du er, tage fotobilleder og HD-videoer med sine dobbelte kameraer, læse bøger i bogreolen, endda optage stemmenotater og redigere dem. Bliver mere populær i 60’erne som bøger på bånd, og for nylig som bøger på CD. Også en god hyppig påmindelse om at tænke større og opnå mere.